Billeder fra anden dag af WCCE

Claus Vitfeldt (kendt fra EMUens styregruppe) fra DPU arbejder pt. på et projekt på KU. Her er han i dialog med vores Anne Mette Lundin.

Anne Mette skriver sammen med en række studentermedhjælpere, der er hyret til lejligheden de såkaldte daily news, der udkommer i papirform hver morgen. Senere kunne vi andre håbe på at de kommer på web. Her sidder hun og finder alle de svære ord, der skal få teksten til at virke tilstrækkeligt intellektuel og pædagogisk...

Analyseenheden er som altid med hvor det foregår. Her er det Karina Lange, der repræsenterer kompagniet, men hun har efter eget udsagn ikke synderlig travlt. Men har man sagt A (for Analyse) må man også sige B (for Bella).

Analyse er også repræsenteret ved den notoriske speedsnakker Andreas Larsen, der her er ved at score nogle flere UNI-C brochurer til uddeling.

Her er en mand. Han er glad. Men han har ikke fået 4 Viborg Baner. Michael Stranau siger derimod at han fortsat er glad for at have skiftet en plads på direktionsgangen i UNI-C ud med sit nye job hos Sun.

Og nu hvor vi er ved samarbejdspartnerne, er endnu en af dem her: Mogens Brandsholm fra Cisco Danmark

Johnny Jensen fra Center for Informatik ved Københavns Kommune er en af dem, der altid er med hvor det foregår når pædagogik og informatik mødes, bl.a. fra EMU'ens styregruppe. Her er han involveret i demonstration af undervisning.

Nu hvor de fleste har fået deres Cisco-sponserede conference bag (=skuldertaske med tryksager), har man skiftet fokus til salg af merchandise, såsom slips, pins, tørklæder etc. Her er det Dorit Schlünssen fra USU (tidligere SITC) som lige har fået fri, medens en af de mange studenter, der er hyret til konferencen har tur nu.

Her er det som det egentlig handler om: De forskellige sessions, hvor der er stuvende fuldt af mennesker.Og her er der en session, der ikke er i gang endnu

Der er også et særligt rum til forberedelse for foredragsholderne.

Mange benytter også lejligheden til at møde nogle af de andre deltagere til uformelle møder rundt omkring

Udstillingsområdet set fra oven


En af udstillerne er Lego Dacta.

Lego Dacta kører også undervisningsforløb, så man kan få en ide om hvordan det bruges i praktisk undervisning.

Leo Højsholt-Poulsen er på pletten. Han er jo et af UNI-Cs stærke kort når det handler om IT og undervisning.

En af de helt centrale figurer er og bliver Christine Mohr, der er overalt og har check på alt (sådan cirka).

Det er virkelig et flot arrangement som Christine og alle de andre involverede har fået banket sammen her.